contact - algemene voorwaarden - sitemap
AEMME COLORI...
GEEFT KLEUR
AAN ALLES...
AEMME COLORI...
WIJ GAAN ALLEEN
VOOR KWALITEIT
AEMME COLORI...
VEELZIJDIG EN
COMPLEET
AEMME COLORI...
VOOR ONDERHOUD &
NIEUWBOUW
AEMME COLORI...
VOOR KLASSIEK
EN MODERN
BEL ONS +31(0)58 2124239   |   BEL MIJ KLIK HIER

systemen

De laboranten van Aemme Colori hebben een van de meest uitgebreide verfsystemen voor de jachtbouw en beroepsvaart ontwikkeld. De producten zijn van zeer hoge kwaliteit, ontwikkeld met de fijnste chemische samenstellingen. De passie van Aemme Colori voor traditionele recepten in samenwerking met de nieuwste technologieën heeft een jacht- en marinelijn ontwikkeld die een oplossing biedt voor al uw wensen. Of u nu op zoek bent naar arbeidskostenbesparende systemen, traditionele systemen of de allerbeste professionele afwerking.

Voor alle ondergronden zijn er standaard specificaties welke door Aemme Colori uitgegeven worden en dus ook door Aemme Colori zijn goedgekeurd. Gewenste afwijkingen in het standaard systeem zijn altijd bespreekbaar met de technische ondersteuning van Skipper’s Line Benelux, neemt u dan contact met ons op.

HOUT  

Hout is een natuurproduct dat door schimmels kan worden afgebroken. Bij een langdurige, te hoge vochtigheid gaan de in het hout aanwezige schimmelsporen zich ontwikkelen en tasten het hout aan. Deze biologische afbraak (houtrot) zal bij een temperatuur van 25°C het snelst plaatsvinden. Het vochtgehalte in het hout mag maximaal 13% bedragen.
 
Download de PDF
STAAL  

Staal dient zorgvuldig van de walshuid, eventuele roest en andere verontreiniging te zijn ontdaan. Staal reinigen door stralen volgens reinheidsgraad SA 2,5 of handontroesten volgens reinheidsgraad ST 3 door middel van schuren met een grove schuurschijf, naaldhamer of de Trelawny (roterende straler). Het gebruik van een staal-borstel wordt afgeraden i.v.m. mogelijke potentiaalverschillen tussen de stalen ondergrond en de staalborstel waardoor nieuwe roest kan ontstaan. Bij handontroesten zal vaak niet alle roest goed verwijderd kunnen worden. In dat geval adviseren wij het gebruik van een roestomvormer.

Download de PDF
POLYESTER  

Polyester moet minimaal 4 weken oud zijn alvorens er een verfsysteem op kan worden aangebracht. Het te behandelen polyester zeer goed afnemen met water en vloeibare zeep om al het wateroplosbare vuil te verwijderen. Vervolgens afnemen met een ontvetter om alle wasachtige bestanddelen te verwijderen. Hierbij is het belangrijk dat de doek steeds verwisseld wordt, opdat het vet niet alleen verplaatst maar ook echt verwijderd wordt.

Download de PDF
ALUMINIUM  

De voorbehandeling van aluminium is zeer belangrijk. Nieuw aluminium heeft een vettig oppervlak dat eerst moet worden verwijderd alvorens met het schilderwerk kan worden begonnen. Op nieuw aluminium is het raadzaam om voor het schuren deze eerst te ontvetten. Na het schuren en stofvrij maken van het aluminium moet z.s.m. de eerste primerlaag Aemme Epofond AM-9 worden aangebracht.

Download de PDF 

 

Twitter link Facebook link
 • volg SLB op Twitter
 • volg SLB op Facebook
 • Nieuwe website online
  Skipper's Line Benelux is officieel importeur van het kwalitatieve merk Aemme Colori uit Italië voor de Benelux. Vorm2 Reclamemakers ontwikkelde de nieuwe website.
  Assortiment uitbreiding
  Skipper's Line Benelux gaat het assortiment uitbreiden met een exclusieve lijn poetsmiddelen / onderhoudsproducten!
  Aemme Colori op Friese Statenjacht
  Op dit moment wordt het Friese Statenjacht opnieuw gereed gemaakt voor het volgende watersportseizoen.

  ONS ADRES

  Zuiderkruisweg 7
  8938 AP Leeuwarden
  Postbus 7573
  8903 JN Leeuwarden ( NL )
  T +31(0)58 2124239
  F +31(0)58 2136434
  info@skipperslinebenelux.com
  www.skipperslinebenelux.com

  > contactformulier

  TWEETING

  NIEUWS ONTVANGEN?

  Uw naam:
   
  Uw e-mailadres:
  Afmelden
   


  Disclaimer | Privacy statement | ©2019 | SKIPPER’S LINE BENELUX | Ontwerp & realisatie Vorm2 Reclamemakers